Werkwijze

"Een pad ontstaat door erop te lopen"

Vathorst Hondenuitlaatservice maakt elke werkdag van 11.00 tot 12.00 een groepswandeling op Landgoed Pijnenburg (Hooge Vuursche). Hier is een omheind stuk bos van 6 ha., speciaal voor Hondenuitlaatservices.
Tijdens het ophalen en wegbrengen wordt uw hond vervoerd in een bus met goede ventilatie, voldoende licht en ruime, op maat gemaakte, hokken.

Op stap

Past wat u hier op de website heeft gelezen bij wat u zoekt voor uw hond, neem dan contact met mij op. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn en maken een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek bij u thuis.
Na dit gesprek gaat uw hond een keer met de groep mee op proef. Als deze wandeling voor beide partijen goed verloopt, gaan we definitief van start.

Wanneer uw hond mee gaat, kom ik op de afgesproken dagen bij u voorrijden met mijn Fiat Ducato. Sinds juni 2019 rijden we in deze mooie, nieuwe bus, met daarin op maat gemaakte hokken. Genoeg om iedereen een eigen plekje te kunnen geven.
De bus heeft, voor de rust van de honden, geen ramen. Wel is er led-verlichting, daglicht, waardoor de honden niet in het donker zitten. En er zit een mooie ventilator op het dak om de honden van voldoende frisse lucht te voorzien.

Wandellocatie

Na ruim 6,5 jaar in de verschillende losloopgebieden rond Amersfoort gewandeld te hebben, lopen we sinds maart 2019 dagelijks op landgoed Pijnenburg. Hier is een stuk bos van 6 ha omheind, speciaal voor hondenuitlaatservices. We huren dit voor een uur en lopen er dan tegelijk met 1 collega.
Vooral de rust die het omheind lopen brengt vind ik heerlijk en ik merk dat het ook de groep goed doet. Ik hoef de honden zo veel minder bij me te roepen, dus kan iedereen veel meer zijn eigen ding doen. Ik kan mij dan richten op de processen binnen de groep, in plaats van het managen van wat we tegenkomen.
In principe gaan alle honden los mee.

Mocht uw hond bij thuiskomst erg nat of vies zijn dan wordt hij afgedroogd met een handdoek die bij u thuis klaarligt. Daarnaast ontvangt u dagelijks een kort verslagje en/of een foto van de wandeling per Whats-app.
Voor de planning en facturering van de wandelingen maken we gebruik van DoggyDoggy.

Visie
Verhalen